Paste cu branza la cuptor

de oanapl in Spaghete, 25 Oct 2017 | 10766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (spaghete)
  • 300 g brânză de vaci
  • 50 g smântână
  • 100 g șuncă
  • 2 ouă
  • unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs.
Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi. 
Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și pastele și amesteci.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele și nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute, până când se rumenesc frumos.

Servești pastele calde, dar și reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

27.10.2017, 13:54

dantes 1

27.10.2017, 16:52

Bune!

mirela0911 1

29.10.2017, 21:05

Delicioase!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser