Paste cu branza si sunca la cuptor

de Criss in Paste, 27 Mai 2016 | 17009 vizualizari

 

Se intampla deseori sa nu avem timp (sau chef) de stat prea mult prin bucatarie si atunci o reteta de paste e salvatoare. Pastele cu branza/cascaval in general sunt pe placul tuturor. Eu vin acum cu o varianta imbunatatita.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 150 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca la cuptor:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa. Un vas termorezistent se unge cu unt si se pun pastele in vas. Sunca se taie cubulete si se rumeneste putin in unt, apoi se adauga peste paste. Se adauga jumatate din cascavalul ras si se amesteca. Ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si smantana si se toarna tot acest amestec peste paste. Deasupra se rade restul de cascaval si se introduce vasul in cuptor pentru 20-25 minute. Cam asta e tot, simplu, rapid si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si cascaval la cuptor