Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Neavand ce face,am facut o reteta mai complicata dar s-a meritat;complicata nu a fost de loc dar daca nu avem ce ne trebuie,ni se pare complicata;daca ati facut-o si voi probabil stiti cat este de gustoasa iar titlul retetei mi s-a parut foarte interesant.
Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;
adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;
dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;
punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult