Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker

de Miha in Paste, 2 Noi 2013 | 6433 vizualizari

 

Daca tot suntem in teste de Multicooker, ce-ar fi sa-mi testez si limitele in a face cate un fel de mancare pentru fiecare mofturos din casa? :))) Din acest motiv cantitatile din retete vor fi asa ca pentru 2 pitici (si-o Alba ca Zapada :))) )

 

INGREDIENTE

  • ~300 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 capatana mica usturoi
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri parmezan
  • ~200 g tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului se pun 2 linguri ulei si carnea taiata bucati potrivit de mari. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se seteaza timpul (15 minute) din COOKING TIME si se apasa START.

Carnea se prajeste usor timp de cca 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam sucul de rosii, ceapa si ardeiul tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se continua prepararea pana la terminarea programului.

Se adauga 1 pahar cu apa (sau vin, daca va place), se omogenizeaza. Selectati programul STEW si timpul setati-l la 30 de minute. Inchideti capacul si apasati butonul START.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga usturoiul pisat si busuiocul tocat. Cand este gata, inainte de a pune sosul in farfurie, adaugati parmezanul si amestecati bine.

Pastele le-am fiert separat in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pastele si apa se pot adauga direct in oala interioara a aparatului, deasupra ingredientelor pentru sos. Apa va fi absorbita in timpul procesului de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ficatei de pui