Paste cu carne la cuptor

de ionela2682 in Paste, 4 Aug 2011 | 37200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste  fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 rosie foarte coapta
  • sare  si piper
  • 1 ou
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne la cuptor:

Se pun la fiert in apa cu sare pastele

-ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei,se adauga carnea tocata ,se tine la foc mic pana scade  zeama lasata de carne si se rumeneste putin,

-adaugam rosia pasata decojita  si mai tinem pentru inca 5 min

-saram si piperam dupa gust

-luam de pe foc ,adaugam 1 ou si amestecam foarte bine compozitia

-peste pastele bine scurse se adauga compozitia de carne,se amesteca

-se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu putin pesmet

-radem cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara