Paste cu cartofi

de jolygina in Paste, 11 Iul 2013 | 7003 vizualizari

 

reteta preferata a fiului meu

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 300 g cartofi
  • 500 ml supa
  • 100 g mozzarella afumata
  • 100 g cascaval afumat
  • o ceapa
  • 100 g prosciutto
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete, dupa care ii punem la fiert in supa impreuna cu ceapa care a fost taiata solzisor. Le lasam sa fiarba 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Intre timp fierbem si pastele al dente, prosciutto il facem felii subtiri, taiem mozzarella cubulete, radem cascavalul.

Pregatim vasul pentru a pune compozitita astfel:il ungem cu unt dupa care turnam pastele cu cartof, ceapa si supa in care s-au fiert cartofi si ceapa, adaugam fasiile de prosciutto, cuburile de mozzarella, iar la sfarsit cascavalul ras. Punem la cuptor pentru 25 de minute, cat sa prinda o crusta cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi