Paste cu chiftelute in sos

de roxanamiti in Paste, 3 Mai 2011 | 3696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 3 usturoi,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • pantrujel,
  • leustean,
  • 4-5 linguri bulion,
  • 5 carnati proaspeti,
  • 1 ou,
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte,
  • condimente,
  • 1 pachet tagliatelle proaspete,
  • ulei,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos:

-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute),

--dam la oparte pielea de pe carnati si carnea o punem intr un bol cu oul, candimentele,paine inmuiata in lapte, pantrujelul si amestecam bine,

--punem ulei intr o tigaie si incepem sa prajim chiftelutele,

--cand cepele sunt bine parajite adaugam bulionul, chiftelutele si o cana de apa,

--lasam sa dea cateva clocote apoi condimentam salsa la gustul fiecaruia,

--intr o oala cu apa si sare punem pastele la fier( 3-4 minute),

--punem pastele in farfurie si desupra chiftelutele in sos(mai mult sau mai putin , cum doriti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasticcio con carne