Paste cu chiftelute in sos de rosii

de ionela2682 in Paste, 26 Feb 2012 | 3594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute :
  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • sare si piper
  • faina
  • Pentru sos:
  • o ceapă albă
  •  o conservă de roșii decojite
  •  usturoi
  • paste fainoase 500g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos de rosii:

Reteta de chiftelute o puteti gasi aici: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-cuptor-30070.html

Sosul:

-ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,adaugam rosiile din conserva(450 g ) si  chiftelutele , le lasam la foc mic cam 10-15 min ,la final adaugam usturoiul zdrobit ,saram si piperam dupa gust.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Servim pastele cu o cantitate suficienta de sos si chiftele  calde.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

27.02.2012, 10:43

Sambata imi propusesem sa fac si eu chitelute cu sos, dar binenteles cand am ajuns in bucatarie am schimbat meniul Dar weekendul viitor nu ma las! Pana atunci ma servesc virtual de la tine!

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:32

bun bun

dakris 1

08.03.2012, 08:37

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida