Paste cu ciuperci

de Larisel in Paste, 28 Sep 2014 | 3059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pachet de paste (250 gr)
  • in jur de 5-6 ciuperci mari
  • suc de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Pregatim ciupercile si le taiem feliute, eu folosesc si cotorul pe care il tai rondele.

Intre timp, fierbem pastele respectand timpul indicat pe pachet.

Intr-o tigaie punem cateva picaturi de ulei, iar cand s-a incins punem ciupercile peste care adaugam o jumatate de pahar de apa. 

Le lasam sa scada, apoi punem sucul de rosii plus condimentele. 

(Daca folosim bulion, adaugam apa si lasam pana se formeaza un sos.)

Dupa ce am obtinuit o consistenta de sos, impartim pastele si punem cate o jumatate pe fiecare portie.

Servim cu parmezan sau orice alt tip de branzica, dupa preferinta.

 

Pofta buna! 

 

 

TIPS-URI

1

daca lasam la o parte branza, poate fi un pranz de post bun si satios

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor