Paste cu ciuperci si carnati

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 1 Mai 2011 | 7492 vizualizari

 

nu ma omor cu pastele, insa din cand in cand mai merg :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • paste
  • carnati
  • branza
  • smantana ( pana da cucina )
  • sare
  • putin ulei
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si carnati:

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet.

 Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la cea calda si treptat dam la rece, astfel nu vor deveni lipicioase ) si le lasam la scurs.

Intre timp taiem ciupercile si carnatii feliute subtiri, dupa care le calim usor in putin ulei, dupa care adaugam smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se formeze sosul.

Peste acest sos punem pastele, amestecam usor pana vom acoperi fiecare pasta cu sos.

Servim cu branza rasa deasupra si asezonam cu busoioc uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor