Paste cu creveti in sos de rosii

de Anamaria Cook in Fructe de mare, 11 Feb 2014 | 7178 vizualizari

 

Carnea de crevetă este bogată în proteine și scăzută în grăsimi, ceea ce o face o mâncare extrem de consistentă. Mie imi plac la nebunie crevetii si prepar aceasta reteta foarte des mai ales ca se face in doi timpi si trei miscari.

 

INGREDIENTE

  • 100 g creveti proaspeti
  • 4-5 rosii coapte
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde sau o ceapa uscata mica
  • o mana spaghete
  • busuioc
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti in sos de rosii:

Spalati crevetii si crestati usor pe toata suprafata exterioara apoi punetii la prajit in putin ulei.

Cand acestia devin rozalii adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt, potriviti de sare si piper si caliti ceapa usor.

Adaugati rosiile decojite si pasate apoi lasati la foc mic pentru 10-15 minute. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti de apa si amestecati cu sosul de rosii. La final adaugati busuiocul tocat marunt si serviti calde.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Alina26 1

11.02.2014, 17:13

ador creveti...mai ales cu sos!!!!

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:25

Grozava combinatie!

Pushaa 1

12.02.2014, 13:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry