Paste cu fructe de mare

de -tony- in Paste, 29 Noi 2012 | 3643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip tripoline
  • 400 gr fructe de mare
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mica rosie
  • 500 gr bulion rosii
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • busuioc
  • 1 virf de nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fructe de mare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit.

Se adauga ardeiul taiat cuburi si fructele de mare si se lasa pina se deschid scoicile, dupa care se adauga apa si se lasa la foc mediu pina scade apa.

Adaugam bulionul si lasam in jur de 5 minute.

Potrivim de sare si piper,adaugam nucsoara si busuiocul.

Separat fierbem pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet .

Cind sunt gata le scurgem de apa si le amestecam cu sosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor