Paste cu fructe de mare

de Roxana in Fructe de mare, 20 Mai 2010 | 9271 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 13:26

initial unu/doua, dar putem baga si doua/trei))

Roxana 1

20.05.2010, 13:35

da gaby, cate vrei

gaby_duceag 1

20.05.2010, 13:45

PapaBun 1

20.05.2010, 13:56

te rog eu mult de tot, NU mai folosi margarina, in special daca dai si copiilor de mancare.
daca ai ulei de masline, e ARHISUFICIENT.
succes!
nu complica degeaba lucrurile.

Roxana 1

20.05.2010, 15:10

fetita mea are numai 5 luni, nu papa ce gatesc, numai morcovel deocamdata. multumesc de sugestie

nadina73 1

20.05.2010, 15:38

sa-ti traiasca e dulce tare

nadina73 1

20.05.2010, 15:39

nici eu nu folosesc margarina deloc,mai bine unt sau ulei

vero_closca 1

20.05.2010, 16:01

delicios arata! vreau si eu o portie! dau 5 furculite la schimb

Roxana 1

20.05.2010, 16:33

multumesc nadina. nici eu nu folosesc decat la paine prajita o data pe luna dar asa am vazut prin retete pt paste, mam documentat putin ca nam mai facut

Roxana 1

20.05.2010, 16:33

vero cu mare drag

PapaBun 1

20.05.2010, 17:50

roxana, ok atunci, daca nu ai mai facut, e bine sa stii urmatoarele, cand faci paste cu fructe de mare:


- nu folosi decat ulei de masline extravirgin, niciodata in combinatie cu unt sau cu margarina, doar ulei de masline, ATAT;
- e de preferat la fructe de mare sa folosesti paste de tip lung, nu mici;
- daca fructele de mare sunt pregatite, nu e nevoie sa le tii doua minute in ulei incins, e prea mult; doar le perpelesti un pic, maximum un minut;
- incearca sa pui putin usturoi la inceput, majoritatea pune-l fresh, cand adaugi pastele fierte peste amestecul de fructe de mare; isi va pastra mai bine gustul si va avea mai multe vitamine, fata de varianta prajita.
Bafta!

Roxana 1

20.05.2010, 20:39

oau PapaBun multumesc!!apreciez ca tiai facut timp sami dai sfaturi. imi plac is fructele de mare si pastele si saracele merita sa fie facute cat mai bine

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail de fructe de mare in wok