Paste cu iaurt, citrice și miere

de mirela0911 in Mancare copii, 13 Mai 2015 | 4304 vizualizari

 

Este un desert inedit pentru mine, dar foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g fidea subțire
  • 400 g iaurt gras
  • 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 250 ml frișcă
  • 1 gref
  • 1-2 portocale
  • 1 banana
  • 2 lg miere
  • frunze de mentă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu iaurt, citrice și miere:

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă. 

Se curăță citricele de coajă și de pielita albă de pe ele, se amestecă cu cele 2 lg de miere și se lasă deoparte. 

Iaurtul se amestecă cu zaharul pudră până se topește,  se adaugă coaja de lămâie,  apoi fideaua amestecandu-se ușor. La final se încorporează și frișca bătută. 

Pe o farfurie se așează in mijloc pastele cu iaurt, pe margine se pun fructele si siropul lăsat, se ornează cu felii de banane si frunză de mentă si se servește cu poftă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu iaurt, citrice și miere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza