Paste cu lapte

de corina241 in Mancare copii, 7 Ian 2011 | 14039 vizualizari

 

Noi mancam cu mic si mare orice paste cu lapte destul de des.Este cea mai simpla reteta posibila,dar m-am gandit sa reamintesc gustul copilariei fiecareia dintre noi.

 

INGREDIENTE

  • 200g paste tip spirala
  • 1 l de lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu lapte:

Pregatim o oala cu 2 l apa clocotita in care punem pastele lasandu-le 7-8 minute la foc potrivit.Le scoatem intr-o strecuratoare mare si le trecem sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

In aceeasi oala in care au fiert pastele,punem laptele si cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam pastele si zaharul,lasam sa fiarba 2- 3 clocote,apoi stingem flacara,adaugam zaharul vanilat si acoperim vasul.

Servim dupa cateva minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel