Paste cu lapte si branza

de Panacris in Paste, 1 Aug 2012 | 46832 vizualizari

 

Multumesc Postavaru ptr idee, eu am readaptat-o putin:D

 

INGREDIENTE

  • paste 300 g,
  • lapte dulce 500 ml,
  • margarina 50 g,
  • fulgi de porumb 100 g,
  • telemea de oi 300 g,
  • oua 4 bucati,
  • cascaval 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu lapte si branza:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si fulgi de proumb. Ouale se bat energic, adaugandu-se laptele si telemeaua rasa. In vasul tapetat se aseaza pastele, se toarna compozitia de oua, lapte si branza. Se rade cascaval deasupra, se pune in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mediu, neacoperit.

Se serveste cald sau rece dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor