Paste cu masline si creveti

de veveraz19 in Paste, 20 Feb 2011 | 5577 vizualizari

 

BLOGAROIU DE BUCATE: PASTE, MASLINE SI CREVETI

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste, fierte si scurse

Pentru sos

  • 2 linguri ulei de masline 
  • 100 g masline fara samburi (rondele)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa fin tocata
  • 1 / 4 lingurita piper
  • 400 g creveti curatati si fierti
  • 3 linguri de vin alb
  • 2 linguri de patrunjel verde, tocat
  • 2 linguri de suc de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu masline si creveti:

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste usturoiul si ceapa pana devin moi. Se adauga crevetii, vinul si pastele in tigaie. Se adauga restul de ingrediente si se mai lasa cateva minute la foc. 
Pentru o oarecare variatie se poate elimina vinul si se adauga in loc rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu masline si creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton