Paste cu mazare si sos alb

de mihaelar63 in Paste, 18 Mai 2012 | 9640 vizualizari

 

As putea spune ca sosul la aceste paste este o varianta ,, a la carbonara'' . Eu nu am folosit galbenusuri , oricum preparatul are suficiente calorii !!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste lumaconi
  • 500 gr pulpa porc afumata de casa
  • 500 gr mazare verde [congelata]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 200 gr smantana slaba
  • 200 gr parmezan
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu mazare si sos alb:

Pastele se pregatesc urmand instructiunile de pe pachet .

Carnea se taie fasii si se prajeste usor in ulei se adauga mazarea fiarta + usturoi, ceapa rondele si sare .

Se adauga smantana si jumatate din parmezan ,amestecand usor .

Serviti pastele cu sos asezonate cu piper , patrunjel verde si restul de parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu mazare si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

18.05.2012, 16:30

imi place combinatia

mena29 1

18.05.2012, 20:08

Zilele astea m-ai omorat cu atatea bunatati!

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:12

foarte bune pastele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu bacon si mazare