Paste cu nuca de cocos si ananas

de _Alina_ in Mancare copii, 31 Mai 2014 | 5634 vizualizari

 

Cred ca ati mancat macar o data paste cu nuci, ei bine m-am gandit sa schimb macazul acestei retete si sa-i dau o tenta exotica. :) Va puteti inchipui ce bunatate a iesit? ♥ ♥ ♥

 

INGREDIENTE

  • 400 g melcisori (Huttonam folosit eu)
  • 600 ml apa
  • 150 ml sirop din compotul de ananas
  • 120 g ciocolata alba
  • 8 felii ananas (din compot)
  • 4 lg cu varf fulgi de nuca de cocos
  • 1/8 lgt sare
  • 1/2 lgt esenta rom (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca de cocos si ananas:

1. Pune  sirop din compotul de ananas, apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.

2. Opreste focul, ia pastele, scurge-le, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.

3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.

 4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti setrvi calde sau reci. Orice varianta ati alege, pastele sunt la fel de bune. ♥ ♥ ♥

   S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca de cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste fainoase colorate fierte in lapte