Paste cu parmesan si baby mozzarella

de Cris2711 in Paste, 28 Feb 2013 | 8039 vizualizari

 

Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste
  • 100 gr. parmesan
  • 100 gr. mozzarella
  • 1 ceapa
  • 200 ml. smantana
  • 100 gr. rosii in sos propriu
  • 200 gr. branza Feta
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu parmesan si baby mozzarella:

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.

Cand sunt gata se strecoara.

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.

Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:

Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.

Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.

Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.

Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Este si rece buna la gust.

Pofta buna bucatarasi dragi;;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu parmesan si baby mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Cris2711 1

08.03.2013, 22:34

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:19

ce bune sunt

Cris2711 1

13.03.2013, 20:27

ia fa si tu o portie,in IT e parmesanul cel mai bun,mozzarella totasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor