Paste cu pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Paste, 29 Oct 2011 | 3175 vizualizari

 

După pesto desigur paste.

 

INGREDIENTE

  •  1 pachet paste de 500 g
  •  3 linguri pesto
  •  500 g ficăței de pui
  •  sare 
  •  piper
  •  2 linguri ulei pentru prăjit ficățeii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesto de pătrunjel:

 Se fierb pastele conform instrucțiunilor, se scurg de apă și se trec repede sub un jet de apă rece. Se pun într un castron și se amestecă cu pesto. Se potrivesc de sare și piper dacă este nevoie și se servesc cu ficăței de pasăre ușor rumeniți.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto de pătrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

30.10.2011, 09:59

Patrunjelul=sanatate maxima...imi plac mult pastele tale

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:59

Sufletista, multumesc!

carmenvlad 1

30.10.2011, 10:01

X_plane, pesto este pentru prima data cand fac. Dar este foarte bun cu paste.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
FUNDITE CU LINTE SI SOMON