Paste cu prosciutto si caju

de - Andreea - in Paste, 1 Noi 2018 | 2145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 80 gr Philadelphia
  • 100 gr caju
  • 2 felii prosciutto cotto
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu prosciutto si caju:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand.

Intre timp ceapa o tocam marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Dupa cateva minute, adaugam prosciutto taiat cuburi si lasam alte cateva minute.

Luam din apa in care fierbem pastele si punem in tigaia cu prosciutto. Adaugam Philadelphia si caju si lasam in continuare la foc mic pentru alte 5 minute.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie. Amestecam totul bine, potrivim de sare si piper si servim pastele calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inloc de caju, puteti folosi nuci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu prosciutto si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci, conopida si branza albastra