Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Rosiile le spalam si le taiem pe jumatate.
Punem o tigaie cu putin ulei de masline si calim usturoiul curatat. Dupa 1-2 minute, adaugam rosiile si lasam la foc iute pentru 10 minute.
Dupa acest timp, punem oregano, busuioc ,sare si piper si amestecam lasand pentru alte cateva minute.
Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand pastele s-au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu rosii. Amestecam bine si servim imediat.
Pofta buna!
1
Este important ca pentru aceasta reteta sa se foloseasca rosii de calitate, proaspete dulci, gustoase!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult