Paste cu smantana

de La Ancuta in Paste, 3 Noi 2010 | 47083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 ceapa 
  • 2 linguri unt
  • 350 g sunca
  • 100 ml lapte
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana:

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu untul. Se lasa sa fiarba 10 minute. Separat, se pun pastele in apa fierbinte cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa.

Se amesteca smantana cu laptele. Se pun pastele in oala cu ceapa si unt, se adauga smantana cu laptele si sunca taiata fasii. Se mai pun pe foc 1 minut, amestecand tot timpul. Se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci