Paste cu smantana si parmezan

de oanapl in Fusilli, 21 Iun 2021 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g paste
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 căței de usturoi
  • ½ ardei gras roșu
  • 2 gălbenușuri
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 40 g parmezan
  • Roșii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si parmezan:

Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă.
Încingi uleiul și pui usturoiul și ardeiul tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi adaugi pastele.

Într-un bol amesteci smântâna pentru gătit cu gălbenușuri și asezonezi cu sare și piper.
Reduci focul și adaugi mixul de smântână cu gălbenușuri și parmezanul și amesteci până la omogenizare.
La final adaugi și roșiile tăiate în jumătate și servești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata