Paste cu somon si mozzarela

de LopFras in Somon, 8 Ian 2010 | 6565 vizualizari

 

O reteta foarte usor de realizat si cu un gust desavarsit. Foarte aromata si cu un gust adriatic.

 

INGREDIENTE

  • 70 gr ciuperci brune
  • 70 gr somon afumat
  • 70 gr masline brune nesarate
  • 50 gr unt
  • 30 gr ulei de masline extravirgin
  • jumatate de pachet de spaghetti
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu somon si mozzarela:

Se calesc ciupercile in cubuletul de unt, se adauga somonul, se adauga patrunjelul. Se pune mozzarela taiata cuburi peste amestec. Se adauga 2 linguri ulei de masline si maslinele curatate de samburi. Se amesteca cu pastele. Se serbiesc fierbinti cu ceva vin alb...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

08.01.2010, 23:50

Bine ai venit! Si noi avem in familie un impatimit de Thomas.

LopFras 1

09.01.2010, 00:13

Miha, ma bucur mult pentru iubitorul tau de trenuri...sa-ti fie sanatos. Te salut. Lop

rivka 1

09.01.2010, 05:31

nu ma omor dupa paste dar cred ca asa facute sunt bunute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor