Paste cu sos

de gaby_gabytza in Paste, 16 Feb 2013 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zarzavat
  • 1/2 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • 2 cani apa
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos:

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.

Intre timp pregatim sosul-calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt.Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul.Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu.Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos.La sfarsit condimentam cu boia de ardei,sare si piper dupa gust.

Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branzeturi