Paste cu sos de ciuperci

de Rahela Velicu in Fusilli, 4 Mar 2017 | 2887 vizualizari

 

Un sos foarte gustos, data viitoare il fac in compozitie dubla :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste
  • 300 g smatana grasa
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g unt+ 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Mai intai, punem untul cu uleiul, intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.

Pastele le fierbem in apa cu sare.

Curatam usturoiul si il zdrobim cu un praf de sare ca pentru mujdei.

Cand devin maronii ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe foc si putem stinge focul.

Servim pastele cu sos de ciuperci. Cat mai mult sos!

TIPS-URI

1

Folositi o smantana cat mai grasa. Eu am folosit smantana vrac de la Marisan.

2

Se pot inlocui spiralele cu orice alte paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt