Paste cu sos de ciuperci

de oanapl in Penne, 30 Mar 2017 | 2821 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300 g penne
  • 400 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Toci marunt ceapa si usturoiul si le calesti in ulei de masline. Adaugi ciupercile si le lasi sa se faca. Adaugi rosiile taiate cubulete, asezonezi cu oregano, busuioc, sare si piper si un pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mic.

Fierbi apa, adaugi sare si cand clocoteste apa, adaugi pastele. Le fierbi al dente, apoi le scoti si le pui pe un platou.

 Torni sosul peste paste si servesti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

31.03.2017, 16:56

Multumesc!
Te astept Rocsi!

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:39

mirela0911 1

02.04.2017, 11:04

Imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne rigati cu ciuperci si smantana