Paste cu sunca

de miremirc in Fusilli, 11 Feb 2011 | 8047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g macaroane
  • 150 g sunca Praga
  • 100 g mazare
  • 100 g porumb din conserva
  • 2 galbenusuri
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • mustar
  • zeama de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca:

Punem macaroanele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj;dupa ce s-au fiert le dam sub jet de apa rece.

Fierbem si mazarea in apa cu putina sare.

Intre timp, facem maioneza :  cele 2 galbenusuri le amestecam cu 1 lgt mustar si psare dupa gust si ulei;la sfarsit adaugam putin piper, smantana si zeama de lamaie dupa gust.

Taiem sunca patratele mici.

In maioneza obtinuta adaugam sunca, porumbul si mazarea.

Cine doreste mai putina maioneza poate face dintr-un singur galbenus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata