Paste cu sunca,legume si smantana

de reisnaor_2006 in Paste, 6 Ian 2016 | 5523 vizualizari

 

Delicioase si foarte bune pentru masa de seara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 100 gr de sunca
  • 200 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa porivita
  • 100 gr de branza de vaca
  • 100 gr de cascaval
  • 150 gr de smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca,legume si smantana:

            Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.

            Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

2

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

3

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare si le stropim cu ulei ca sa nu se lipeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca,legume si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunca, smantana si cașcaval