Paste cu telemea si smantana

de Angelina_Elena in Paste, 26 Iun 2013 | 9161 vizualizari

 

Mi-au ramas in gand pastele Diei cu branzeturi si smantana, asa ca am trecut la treaba! Eu am folosit doar telemea, dar ne-au placut foarte mult si asa!! Multumesc Diaconta!:-*
Reteta Diei : http://www.bucataras.ro/retete/paste-cu-branza-la-cuptor-42727.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 350 g telemea de vaca (eu am avut o bucata de telemea uscata)
  • 250 g smantana grasa (eu am avut cu 30 %grasine)
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita sare
  • apa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu telemea si smantana:

Intr-o oala am pus apa la fiert cu sarea si uleiul.

Cand a inceput sa clocoteasca am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 8-10 minute.

Cat timp au fiert pastele, am dat telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici apoi am amestecat-o cu smantana.

Pastele fierte le-am pus la scurs intr-o strecuratoare, le-am clatit sub un jet de apa rece apoi le-am amestecat cu branza.

Le-am pus intr-o tava de lut tapetata cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au rumenit usor deasupra.

Le-am servit calde, o nebunie!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu telemea si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar