Paste cu ton si mazare

de - Andreea - in Paste, 5 Sep 2018 | 4169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste
  • 1 ceapa
  • 300 gr mazare
  • 200 gr Philadelphia
  • 160 gr ton
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si mazare:

Punem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand pentru a evita sa se lipeasca intre ele.

Ceapa o curatam si o tocam marunt. 

Punem ulei intr-o tigaie si calim ceapa. Adaugam apoi mazarea (eu am folosit mazare verde congelata) si lasam 1-2 minute. Adaugam apa cat sa acopere mazarea si lasam la foc potrivit pana ce scade toata apa. 

Adaugam acum tonul maruntit si bine scurs de uleiul din conserva. Lasam cateva minute si apoi inchidem focul.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu mazare si ton. Adaugam si Philadelphia si amestecam pana ce s-a topit si s-au amestecat bine toate ingredientele.

Servim pastele calde, optional cu putin parmezan.

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata Italiana