Paste cu usturoi si ciuperci

de ianculubita in Penne, 5 Sep 2013 | 3509 vizualizari

 

In situatia in care v-au ramas cateva chiftelute si nu se mai mananca,pregatiti aceasta reteta buna,buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de paste scurte
  • 300g ciuperci
  • 6-8chiftelute
  • 200g cascaval
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu usturoi si ciuperci:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata foarte marunt sau data pe razatoare,ciupercile feliate,usturoiul taiat marunt iar dupa ce s-au calit bine,amestecam cu pastele fierte si scurse;

condimentam cu sare,piper si le rasturnam intr-un vas ins cu putin unt sau ulei;

deasupra punem chiftelutele,intre ele cascaval taiat felii inguste,dam la cuptor 20-25min apoi servim cu un sos picant de rosii.

TIPS-URI

1

cascavalul folosit trebuie sa se topeasca la cuptor,al meu nu s-a topit si nu am fost multumita de rezultat

2

se poate si cu cascaval ras,pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesmet