Paste la cuptor

de -tony- in Paste, 20 Ian 2013 | 6611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 150 gr kaizer
  • 1/2 ardei gras
  • sos bechamel
  • usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare .Cind sunt fierte se scurg de apa.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care calim usturoiul.Cind acesta a prins culoare,il eliminam.

Adagam kaizerul si ardeiul si le calim.Adaugam sare,piper si sosul bechamel.Amestecam bine si lasam 2-3 minute la foc mic.

Adaugam pastele in acest sos,amestecam bine si punem totul intr-o tava pentru cuptor

Dam la cuptor pentru circa 10-15 minute la 150 grade.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (22)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:25

tare bune sunt..

diana_k 1

21.01.2013, 18:58

bune, bune

Toamna07 1

22.01.2013, 18:09

Si la mine o portie ...maree!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor