Paste la tavă

de Simo in Paste, 15 Apr 2009 | 5546 vizualizari

 

Aceasta reteta o fac mai ales pentru mofturiciul meu baietel, David! Care ar manca dimineata, la pranz si seara doar paste!

 

INGREDIENTE

  • 400 de grame de paste
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 100-200 g de cascaval
  • 200-300 g de sunca de pui
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tavă:

Punem la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare. Cand sunt fierte, le clatim cu apa rece si le lasam la scurs. Separat batem ouale cu smantana si piperul. Taiem cubulete mici sunca si cascavalul.

Intr-o tava de yena punem pastele fierte, adaugam sunca si cascavalul, iar deasupra turnam ouale batute cu smantana. Mai asezam cateva felii de sunca taiate pe lung. Dam tava la cuptorul incins cam 30 de minute.

Buon appetitto!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa