Paste negre cu somon si sos pesto

de cristeena20 in Paste, 15 Sep 2020 | 2736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet spaghete negre
  • 2 felii somon
  • busuioc verde
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • parmezan ras
  • 2 rosii
  • sare, piper
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste negre cu somon si sos pesto:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Eu am ales spaghete negre (cu cerneala de sepie), dar exista si linguine negre. 

Feliile de somon se condimenteaza doar cu sare si piper, apoi se prajesc in tigaia gratar (fara ulei). Cand sunt gata, se faramiteaza in bucati potrivite.

Intr-o tigaie tocam ceapa marunt si o calim in ulei de masline pana devine aurie, apoi adaugam usturoiul si continuam pana devine si el prajit; Adaugam rosiile tocate in cubulete si apoi stingem cu putin vin alb. Cand acesta scade, adaugam pastele scurse, apoi amestecam.

Adaugam somonul si sosul pesto facut din ulei de masline, busuioc proaspat,sare, piper, putin usturoi  si parmezan ras (toate facute in blender).

Servim cu parmezan ras si frunze proaspete de busuioc tocate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste negre cu somon si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto