Paste Tricolore

de nico15 in Paste, 19 Dec 2010 | 5080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de paste tricolore
  • 150 g de parmezan
  • ulei de masline
  • rosii uscate la soare
  • 150 ml de smantana lichida Grand Cuccina
  • 50 g de unt
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Tricolore:

 Se pune apa cu sare la fiert ,cand da in clocot se adauga pastele si se picura un pic de ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele, acestea se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scurg si se clatesc.

Separat se pregateste sosul pentru paste dupa cum urmeaza, se adauga smantana lichida Grand Cucina si se adauga parmezanul, se sareaza si pipereaza se pun cateva picaturi de ulei de masline iar cand fierbe se adauga pastele pentru a prinde gustul sosului. Se presara si rosii uscate de la Kamis.

Pofta BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Tricolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fettuccine cu sos alb si ciuperci