Pastrav cu portocale la cuptor

de adnia in Pastrav, 10 Ian 2013 | 6866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pastravi decongelati
  • -2 portocale feliate
  • -1 lamaie feliata
  • -sare, piper dupa gust
  • - 1 foaie de dafin (optional)
  • -putin ulei de masline
  • -putin vin alb
  • -bucuioc, menta (optional)
  • -putin arpagic uscat (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu portocale la cuptor:

Pestele se spala bine cu apa rece, se tapoteaza cu un prosop  absorbant, se sareaza, se pipereaza si se presara arpagic uscat. Se pregateste tava asa: se unge cu putin ulei de masline se adauga putina apa(2-3 linguri) , se aseaza felii de portocale, peste care punem pestele. Optional, se poate presara un praf de busuioc uscat amestecat cu menta (tot uscata).

Se decoreaza cu cate o feliuta de lamaie si o frunzulita de menta sau busuioc. Se da la cuptor (230 grade) pt. cca 20 min. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se adauga 1 cescuta vin alb in tava. 

Se serveste cald.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu migdale