Pate de ficat cu ciuperci

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 6066 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

23.07.2010, 12:42

nadina73 1

23.07.2010, 12:52

si eu la fel am zis il fac ....il fac ,dar nu am ajuns ..........sper ,arata foarte bine 5 furcu

epurasha2bb 1

23.07.2010, 13:18

arata superb!5 furculite!

ana 1

23.07.2010, 13:18

Asa'i ca-i bun ?

Corinuta 1

23.07.2010, 13:55

Laly 1

23.07.2010, 15:07

Eu vin cu painica pentru toata lumea.[ateu luam de la tine

mena29 1

23.07.2010, 15:29

Am zis ca-l probez de cand l-a facut Gabita,poate tot o sa-i vina randul

Julie 1

23.07.2010, 21:39

Fetelor, merci de furculite! Am tot amanat si eu sa fac acest pate dar...i-a venit in sfarsit randul! Este delicios.Daca va hotarati si voi sa-l faceti nu o sa regretati!

gaby_duceag 1

23.07.2010, 23:01

wooow! foarte fain! grozaava ideea cu ciupercutele.

Julie 1

24.07.2010, 09:54

Merci,Gaby!Multumim de inspiratie!

Sylvia 1

24.07.2010, 12:22

Excelent arta o s ail testez si eu

Julie 1

25.07.2010, 11:34

Merci,Sylvia!Succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschetta all'italiana