Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pateul de nuci este de fapt o pasta de nuci hidratate in care putem pune orice dorim : ceapa verde, usturoi, capere , castraveciori murati , ardei copti etc .
Este foarte bun la gust , satios si se poate folosi pe paine prajita , pentru a umple rosii cherry sau fasi de ardei .
Nucile le punem intr-un castron cu apa si le lasam sa se hidrateze cel putin 3 ore (ale mele au stat vreo 9 ore) . Daca sunteti acasa mai schimbati apa pe ele si astfle veti obtine un pate mai deschis la culoare .
Firele de ceapa le tocam marunt .
In vasul unui blender punem nucile stoarse de apa si adaugam sare ,piper si zeama de lamaie.
Pornim blenderul si lasam sa mearga pana cand avem o pasta fina si densa .
Punem uleiul si ceapa toccata , amestecam usor si servim pe paine subtire prajite, pe lipie ,pe bucati de castravete,ardei sau rosii.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult