Pateu de caju si spanac

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 19 Dec 2010 | 16094 vizualizari

 

O reteta raw foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de caju hidratat 2 ore
  • 5 catei de usturoi
  • 8 linguri apa
  • 50 gr spanac proaspat
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de caju si spanac:

Foarte simplu. Am pus toate ingredientele cu exceptia spanacului, in blender si am mixat pana s-au facut pasta. Apoi am adaugat si spanacul spalat bine si am mai mixat cateva secunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de caju si spanac" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Banana in doua culori