Pateu de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 6705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia boabe
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 2 lingurite amestec de legume
  • sare
  • usturoi( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Se pune soia la inmuiat in apa, de seara pana dimineata. Se strecoara si se fierbe in apa in oala cu presiune, impreuna cu morcovul, patrunjelul, si sarea.
Separat se caleste ceapa, in ulei si putina apa. Se ia ceapa de pe foc si se adauga boiaua ,ienibaharul si se amesteca bine.
Dupa ce soia a fiert, se stoarce de apa, si se amesteca bine cu zarzavatul si ceapa condimentata. Compozitia obtinuta se da prin blender, pana devine o pasta fina. Se adauga amestecul de legume, si pentru un plus de aroma si 2-3 catei de usturoi pisati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

22.01.2012, 11:34

arata bine

MotanLaOale 1

22.01.2012, 13:45

Carmen_g 1

22.01.2012, 15:36

Multumesc dragilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pateu din granule de soia"Inedit"