Pateuri cu piept de pui si caș

de Alina26 in Pui, 18 Dec 2014 | 2846 vizualizari

 

Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.

 

INGREDIENTE

  • 600g foietaj dreptunghiular
  • 500g piept de pui
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 300g caș proaspat
  • 2-3 lg smântână
  • 1 lg parmezan ras
  • 2-3 fire mărar
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 ou pt uns
  • susan (sau mac)
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu piept de pui si caș:

Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.

Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.

Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper. 

Incingem cuptorul la 180°.

Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt. 

Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).

Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu piept de pui si caș" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui, smantana si foietaj