Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2015 | 2801 vizualizari

 

Am folosit presa Tupperwar "Tourtelette Party" - primita în dar ......
Puteti realiza niste turte - pateuri delicioase cu fructe, creme, carne sau orice alte ingrediente doriti.

 

INGREDIENTE

  • -1 rulou de foietaj
  • -1 galbenus de ou
  • - 5 linguri bune de carne de vită cu ceapa ( reteta aici - cam 1/4 din cantitati)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware:

Mărește foaia de foietaj de 1 sau 2 cm cu ajutorul unui rulou.

Cu partea formei cu o stea, se taie 4 cercuri de aluat, apoi cu cealalta parte fără stea, se taie alte 4 cercuri de aluat. 

Cu resturile de aluat am reușit să fac inca 2 cercuri (unul cu stea și unul fără).

Așezați cercul plin pe presa Tupperware, închideți-o ușor până când aluatul este un pic marcat pe margini.

Deschideți și adaugati umplutura - reteta aici - în centru. Umeziti marginea cu apa.

Puneti deasupra cercul cu o gaura in forma de stea si inchideți presa pentru a obține o turta pateu bine împăturita.

Faceti același lucru pentru toate turtele. Puneti turtele pe hartie de copt si se ung cu galbenusul de ou.

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190 ° (termostat 6/7) pentru aproximativ 20 de minute. 

Se servesc calde cu o salata .....  

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pate-uri cu carnati de bere