Pavlova cu nutella si frisca

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Mai 2020 | 2096 vizualizari

 

Stiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat de ieri si azi cateva albusuri (nu multe, de aia nici nu a iesit prea bombastica fusta, dar nu-i bai, o mananc si asa)....am pus iar de-o Pavlova mai ''latareata'' si-am combinat-o cu nutella, frisca, fragi, capsuni, mure si zmeura si-am incalecat pe cantarul pe care nu-l am si mai postez o Pavlova.....:)))))))))))))))))))))))) Era sa uit, ca am uitat sa fac poze la toate etapele, eu asa am crezut, ca am facut, dar surpriza, n-am facut...:))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • Fusta Pavlovei
  • 130 g albusuri
  • 200 g zahar tos
  • 10 g amidon alimentar
  • 1 lingura otet
  • Decor
  • 50 g nutela amestecate cu 150 g frisca batuta
  • fragi proaspeti
  • capsuni proaspete
  • mure congelate
  • zmeura congelata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu nutella si frisca:

Am mixat bine albusurile cu un praf de sare, pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat s amixez pana am obtinut o bezea ferma, am adaugat amidonul si am continuat s amixez cca 2-3 min, la final am adaugat si otetul si am mai mixat 3 min. Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am asezat bezeaua in tava si am format fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am bagat tava in cuptor si am pus o lingura de lemn care sa tina departata usa cuptorului, am lasat cca 1 ora. Am scos din cuptor , am lasat sa se raceasca apoi am ornat-o cu nutela si fructe. Urmatoarea cred ca o sa fie cu cacao, ceva ciocolata, cine stie ce-mi mai trece prin cap.....:D 

TIPS-URI

1

frisca sa fie neindulcita, e suficient de dulce nutela si bezeaua

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu nutella si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Capsuni cu frisca