Pea & Mint Soup

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2014 | 4650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 - 300 g mazare
  • 5 - 6 fire de ceapa verde
  • un cartof potrivit
  • un catel de usturoi
  • 850 ml supa de pui sau legume
  • 4 linguri menta tocata marunt
  • o lingurita zahar
  • o lingura zeama de lamaie sau lime
  • 150 ml smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pea & Mint Soup:

  

Fierbeti ceapa verde tocata marunt cu cartoful si usturoiul pisat in supa de pui sau legume. Dati in fiert apoi reduceti focul si fierbeti pana ce legumele sunt moi.

Adaugati mazarea si fierbeti pentru 5 minute. Nu fierbeti mai mult caci mazarea isi va pierde din gust.

Adaugati menta, zaharul si zeama de lamaie si lasati supa sa se racoreasca putin.

Pasati legumele intr-un blender apoi adaugati smantana si amestecati bine.

Serviti ca atare sau cu cateva crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pea & Mint Soup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare