Penne cu ostropel reorientat

de MotanLaOale in Penne, 9 Mar 2020 | 1854 vizualizari

 

Am facut ostropel de pui la Crock-Pot si am avut cam mult sos. Dupa ce am mancat din el, ultima portie avea prea mult sos si m-am gandit ca ar merge bine cu paste.
Reteta de ostropel este: https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-la-slow-cooker-crockpot-91479.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste penne
  • 400 g carne de pui din ostropel
  • 500 ml sos de ostropel
  • 270 g ciuperci (conserva)
  • 200 g porumb
  • 100 ml pulpa de rosii
  • 100 g cascaval
  • oregano
  • cimbru
  • nucsoara
  • cuisoare
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ostropel reorientat:

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel.

Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute.

Se pun si condimentele dupa gust.

Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.

Se strecoara si se pun intr-ul castron mai mare.

Se toarna deasupra sosul preparat si se amesteca bine de cateva ori sa intre in paste.

Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ostropel reorientat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata