Penne cu perisoare in legume

de Ana_Maria_P in Penne, 28 Ian 2013 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • condimente (cimbru, sare piper)
  • Pentru garnitura de legume ne trebuie:
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • Alaturi de perisoarele in legume pregatim o garnitura de paste:
  • 500 gr melcisori sau penne de la Barilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu perisoare in legume:

Perisoarele:

Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de dafin si putina sare pentru gust.

Intre timp punem si pastele la fiert, eu am folosit melcisori, dar cred ca merg foarte bine si penne. Cat timp fierb pastele si perisoarele ne ocupam de legume.

Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, iar mai tarziu adaugam dovlecelul si rosiile deoarece dovlecelul se gateste foarte repede iar rosia de obicei incetineste procesul de gatit, spre final cand sunt gata punem verdeata si condimente(sare, piper, oregano, busuioc) Perisoarele care s-au fiert le punem impreuna cu legumene intr-o tava la cuptor sa se rumeneasca.

Servim impreuna cu pastele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu perisoare in legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat