Penne cu piept de pui si ciuperci

de Valclaudia in Penne, 2 Dec 2013 | 5274 vizualizari

 

o mancarica rapida, gustoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • o mana de ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 200 gr. paste penne
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • un praf de curry
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui si ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile apoi le feliem.

Pieptul de pui se spala si se taie felii.

Se prajeste in ulei, adaugam sare si piper.

Dupa ce s-a prajit cat sa-si schimbe culoarea,adaugam ciupercile feliate.

Lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Punem pastele la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba respectand instructiunile de pe ambalaj.

Le strecuram, le trecem sub jet de apa,dupa care le punem peste carne+ciuperci in cratita.

Adaugam un praf de curry si patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate con pancetta e funghi porcini